årets bloggtorka

inte för att ja är känd för att blogga speciellt ofta... men nu har det nog gått för långt tillåme för å va jag...

så vad har hänt sen körkortsdagen när senaste inlägget skrevs?


glassvagnen fick sig en rejäl genomstädning efter vintervilan och denna vintervila fick sitt slut 31/5 då vi hade premiär på långlördan.
vi jobbade arslet av oss och dubblade nästan förra årets försäljningsrekord. det var trevligt..:D
första veckan var intressant eftersom mina flickor inte hade slutat skolan än så alla som kunde fick hoppa in... dvs fredrik, pappa, knut, mamma och jenny, men vi klarade det galant och hade en till dag som slog förra årets rekord.
snart är halva sommaren avklarad och då får jag sova ut äntligen..:D

jag har äntligen fått allmän behörighet och kommer därför med allra största sannolikhet att läsa till lärare i krstd i höst. läskigt och spännande..:D

doris och jag begav oss ner till Löddeköpinge och Storegård alldeles för tidigt en söndagsmorgon för att gå en frisbeekurs. vi blev nog lika tokiga i det båda två. en proffskarriär om ett par år eller vad säger du doris? ;-)
doris har även fått en sommarmatte som e här och passar henne dom dagarna som hennes tråkiga matte står på torget och glassar.

en filmpremiär är avklarad en en avklaras på onsdag. Sex & the City var bättre än vad jag hade vågat hoppas på och jag tror aldrig att jag har sett bion så full nån gång i denna stad. men fullt var det.
på onsdag får man äntligen styra kosan till narnia igen...

äh... nu tröttnade jag på bloggandet igen.

so long.


RSS 2.0