en ny vecka.

men fortfarande lika lite att skriva om.
doris och jag bara myser. och hon växer. sen händer det inte så mkt mer.

ska dejta min sailor man på fredag. det ska bli skoj. men det där med hans titel börjar bli jobbigt. han började ju sin karriär som toy boy och sen uppgraderades han till sailor boy när han började göra lumpen. nånstans på vägen insåg jag att han hade uppgraderats ännu en gång, till sailor man. men. nu är det mindre än två vecka kvar till han muckar, och sen är han ju inte nån sailor alls. och bara man känns lite fattigt på nåt sätt. får försöka komma på nåt. han ska trots allt vara i thailand i en evighet efter att han har muckat. så jag har väl resten av året på mig att känna efter..:D

image23
image24

lite större har hon blivit..;-)

idag fyller astrid 100.

och jag menar fyller. för jag tänker aldrig gå med på att hon är död. och hon kommer aldrig att vara död. om någon människa har evigt liv är det astrid. och hon har förtjänat det.
det finns nog ingen som har påverkat så många liv och kommer att påverka så många liv som hon har gjort och fortfarande gör. det finns nog inte en människa som ärligt kan säga att deras liv in har påverkats av astrid. och säger man att man aldrig har tyckt om nån av hennes berättelser så ljuger man.

ikväll ska jag och elise ha astrid-kväll.


ett liv i mörker.

ja nu sitter jag här i mörkret. känner mig lite konstig. men nu kan jag iaf se nånting.

var på ögonmottagningen på csk idag för att kolla vad som e fel på mitt öga. efter många och konstiga tester kom de fram till att de inte hittade nåt fel. och det var ju bra. mindre bra var att de droppade nåt i mina ögon för att göra pupillerna stora. detta medförde att jag inte såg nånting på nära håll och att jag är ljuskänslig till imornkväll. jag blir rädd när jag ser mig själv i ögonen. mina ögon är BARA pupiller. läskigt.

igår var jag och doris ute och gick i över 3 timmar. det var väldigt trevligt. speciellt timmen som flanders sällskapade med oss..:D

på söndag är det grosse gåsamiddag med familj och släkt och knuts familj och släkt. ska bli roligt. dock är jag lite skeptisk till svartsoppa. men man kanske borde smaka? eller så borde man inte det. får se.

tack för idag slut för idag

varför.

jag kan tänka många gånger om dagen att nu har jag massor med saker att skriva i min blogg. men så fort jag loggar in och ska börja skriva så blir det lixom inget av det. konstigt är det.

nedräkningen e slut nu. och från högtalarna kommer det underbar musik. det är en magisk känsla att få höra ny musik från mina gossar. den här skivan är lite annorlunda än tidigare. dels så är det ju en gosse som saknas och sen är det lite annorlunda sound. kan inte hålla med om att det är deras ursprungliga sound. men helt klart lite mer tempo i vissa låtar. och ett nytt sound helt enkelt. jag vet inte om den slår förra skivan. men bra är den och bättre blir den ju mer man lyssnar på den. läste en recension igår... hon tyckte att en av låtarna hade ett kent-sound. det håller jag verkligen inte med om. verkligen inte.

högskoleprovet är ännu en gång avklarat. blev lite besviken på mig själv. hade bara ett rätt mer än förra gången. och alla säger att man ska få såååå mkt bättre resultat andra gången. det gäller tydligen inte mig. får hoppas på att normeringstabellen ser annorlunda ut den här gången helt enkelt.

ikväll blir det halloweenfest. för felicia och henne kompisar..:D ska bli spännande.

RSS 2.0