golv.

nu är lägenheten nästan klar. har vaxat golvet en gång. så imorn ska ja lägga på en gång till. sen e de klart....:D flytten blir på söndag. så jag efterlyser all hjälp ja kan få. 4 trappor e ingenting...:S

16 dagar kvar till lilla prinsessan kommer hem.

nu orkar ja inte skriva mer. (ja = jag)

lik pappa.

eller vad?
image14

18 dagar kvar till doris kommer hem. vill åka dit igen å hälsa på.

63 dagar kvar till nånting. vill veta nu.

börjar lära mig länderna nu. tack linda för det braiga programmet..:D känns lite lättare nu. eller mkt.

det är höst. regn å kallt.


65. 20.

jag räknar neråt.
-   65 dagar till nån slags händelse som jag inte riktigt vet. men i tidigare inlägg finns att läsa om vad jag hoppas på.
-   20 dagar till min lilla bebis kommer. längtar. längtar längtar.

tog ett beslut igårkväll. webbdesignen känns meningslös. ger mig ingenting mer än 100p och då joinar jag hellre Lindorna på en kurs som faktiskt ger nånting. som ger MIG nånting. Hälsa & livsstil. man jobbar bara med sig själv och får 100 gymnasiepoäng för det. kan det bli bättre? förmodligen inte.

nu är glassvagnen borta. och även min älskade bil. känns tomt. mkt tomt tillåme. men det var najs å träffa farålotta idag iaf.

vi trappar upp ser jag. och jag ligger på golvet och gapskrattar.

sötast i världen.

image9
image10
image11
image12
image13

22.

22 dagar kvar. den första av dessa 4 veckor har gått förvånansvärt fort. jag trodde dagarna skulle sega sig fram som klister. idag ska jag iaf få träffa min lilla doris igen. hon lär ju ha växt en del på en vecka så nu e hon kanske större än en hand..:D åååå vad jag längtar efter henne. kan inte nån bara spola fram tiden jättemkt så att det blir den 14/9 NUUUU!!!!!!!!!!!!!

jag undrar vad som händer om 67 dagar. mystiska nedräkningar tycker jag inte om. och 67 dagar e alldeles för länge för att ha en nedräkning till. jag gissar på ett nytt album. och med ett nytt album en ny turné och med en ny turné ett nytt sverigebesök och med ett nytt sverigebesök mig och bobby längst fram i globen. men jag vill INTE INTE INTE behöva vänta 67 dagar på att få veta om så är fallet. jag vill veta nu. boka biljett NU och gå på konsert NU. inte om 67 dagar.

om jag hade varit barnslig och feg och tyckt att min blogg var en meningsfull plats för nåt slags ordkrig hade jag skrivit mer. men det tycker jag verkligen inte så därför har jag inte mer att skriva idag.

ajjö

en liten pluggdag.

linda hämtade mig 9.30(var det inte hon som sa att hon minsann skulle va i skolan kl 9 även om vi skulle komma senare?) och då satt redan linda och väntade på oss i kafeterian. man blir smått deprimerad. alla tre satt och stirrade mot dörrhålet som fån för att se om det inte snart skulle komma in nån man kände. men nej. endast små små små barn och fruktansvärt många esteter(även dom barn, fast de mest ser ut som monster).
vi gav upp efter en halvtimme och gick upp och satte oss i biblioteket och letade efter kartböcker. jag hade delvis rätt om geografin. inte för att det var jättesvårt. men att leta upp längd och breddgrader är inte det roligaste man kan hitta på direkt. och 200 länder + huvudstäder är inget som fastnar på en gång kan ja säga. det finns länder som jag inte hade en aning om att de fanns och förmodligen kommer jag efter denna kursen aldrig höra talas om dom igen. nu är hälften av denna och nästa veckas arbete gjort i det ämnet iaf.

efter en mkt god och gratis måltid på graffiti fick jag leka mattelärare...:D träddiagram är alltid lika roligt. eller inte är nog mest ett sätt att slippa ge mig på att öppna MIN mattebok. jisses. hur ska detta gå?

nu ska ja handla.

ajjö ridspö



måste bara tillägga...

... är så glad att jag har Linda. tänk om man hade fått plugga själv hela terminen.
imorn kör vi hårt.
MVG i allt honey
love u.

skola, säng och flyttstress

så hade man igår vad jag trodde skulle vara den första riktiga lektionen. men det var fel. var bara ett intro på hur man använder webbstödet. och det vet jag ju redan. jag vet ju faktiskt nästan allting ;-)
geografi verkar allmänt svårt. men det ska nog gå. jag och dubbel-lindorna ska ha pluggdagar så att man verkligen gör det man ska.
kändes lite konstigt att sitta i 219 utan angelica å carolina. men som tur e har jag ju Linda...:D
det har jag iofs inte idag när jag ska ha psykologi. men jag har hennes gamla bok. så det får gå ändå. har matte idag med. DET känns läskigt. har inte ens vågat kolla i matteboken för att se vad det är för läskiga saker jag ska lära mig. huh.

igår var jag på stoby och frågade proffsen om mitt golv eftersom alla tycker olika om hur jag ska göra och jag själv inte har nån aning alls. jag trodde att det fanns olja och lack att välja på. men det blev inget av det. han rekommenderade vax istället. och efter att jag ställt alla mina frågor om utspillt rödvin(som ja inte ens dricker själv) och hundklor så bestämde jag mig för vax.

efter det stressade vi in i en djuraffär för att kolla på sängar å koppel osv. så nu har jag köpt en säng, matskålar och halsband&koppel. inget blev rosa. :-( men mamma ska sy en rosa dyna att lägga i sängen. och detta var ett billigt koppel som hon ska ha i början bara. sen ska hon ha ett rosa..:D

nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra av min dag. borde sätta igång med webbdesignen och geografin eftersom ju längre veckan gå desto mer kommer jag ha att göra. ingen mjukstart här inte.


dessutom känner jag att jag borde göra färdigt i min lägenhet så jag kan flytta in nån gång. har haft den i snart 2 mån. kan nån komma å hjälpa mig?

på torsdag ska ja titta på doris igen. längtar efter henne. 24 dagar kvar. alldeles för länge tycker jag.


skåp men ingen säng.

har idag inhandlad diverse skåp på loppisen i ballingslöv. det bästa köpet var helt klart det som jag ska ha i hallen. kommer passa perfekt till min fina röda hall..:D
själva loppisen (alltså inte ballingslöv kök-grejen) var ingen hit. bara massa skit helt enkelt. och inga hundsängar till min bebis.

efter att ha hämtat mammas och knuts tält vid tydingesjön åkte jag och mamma till tyringe för att köpa hundsaker. men det blev det inget av. det fann endast blåa sängar och inte ett koppel eller halsband syntes till. blev lite besviken måste jag säga.
imorn ska jag dock cykla bort och kolla i några affärer här i stan (vet inte varför jag har så bråttom när det är 4 veckor kvar tills hon kommer men så är det)

för övrigt tycker jag synd om ludwig som har slagit sig i huvudet och varit på sjukhuset idag.

imorn skola. äntligen.

doris och den dåliga bloggaren.

ja. det var ett tag sen man skrev nåt. verkligen. sommaren e nästan slut(den är slut, skolan började i onsdags). bara två dagar i glassvagnen kvar. imorn och nästa lördag. så nu blir det racermålning i lägenheten så man kan flytta in nån gång.

jobbet har flutit på smidigt med undantag för första veckan när man fortfarande var nybörjare och inte riktigt kom överens med väffeljärnen. men jag och järnen är numera bästisar..:D tidigare mornar 6 dagar i veckan har satt sina spår och på söndag kommer jag sova hela dan. hade jag hoppats, men nej. loppis i ballingslöv för att försöka hitta nya köksluckor.

efter många nätter med långa diskutioner med mig själv med för- och nackdelar så har jag tagit ett beslut som många inte håller med mig om. men iaf.
image8
doris.
igår var jag och tittade på en liten krabat som numera heter doris. hon är 50% dansk-svensk gårdshund, 25% tax och 25% jack russel. och hon är min lilla bebis. idag fyller hon 4 veckor. vilket innebär att jag har 4 väldigt långa veckor framför mig. 14/9 kommer hon hem iaf. min lilla bebisprinsessa.

för tillfället sitter jag här alldeles ensam(nej inte riktigt för lydia är hemma hos mig) och saknar alla möjliga människor.
för att nämna några;
lotta, är vi ovänner eller?
linda, på måndag börjar vi!
angelica, vad gör du?
carolina, du har inte flyttat än, men jag längtar redan tills du kommer hem.
pappa, kan du inte glömma dodgen här när du hämtar vagnen?
sophie, dissar du mig?
jenny&co, kom tillbaka!
flanders, skål för fredrik!
mfl(jag har inte glömt nån, jag orkar inte skriva mer bara)

nu tog skrivarlusten slut

RSS 2.0