finns inga ord.

åter igen hamnade man i en magisk värld några timmar. helt otroligt. vet knappt om jag har landat än. men ångesten kommer smygandes för boken nästa vecka. ska man streckläsa den som vanligt? eller ska man njuta av ens sista riktiga besök på hogwartz? får nog bli nåt mellanting eftersom man ska jobba oxå.

idag stör jag mig nåt så fruktansvärt på att jag försov mig. skulle åkt kl 9 men väckarklockan hamnade i min dröm på nåt skumt vis. och jag vaknade en stund innan jag skulle åkt. illa. verkligen illa. men nu åker jag strax. ner till ensamt arbete för sista gången.

får bli bättre på att skriva här antar jag.
nästa vecka.

good bajs


en ny störning.

vädret sabbar mina planer. känns meningslöst att åka ner till smedstorp på begränsad tid när vädret gör att jag inte kan göra något eller speciellt mkt.
störigt.

men för att väga upp det störiga så har jag köpt färg till lägenheten. känns bra. och för att ytterligare väga upp det störiga så blir det potter-premiär inatt. känns segt att det är så sent. men det ska man väl klara när man e ung och frisk? och vad gör man inte för potter.

the alldeles nya del av min blogg.

idag stör ag mig på folk som inte kan blogga. inte enligt mitt tycke alltså.
en blogg skriver man för sig själv. sen att andra kan och vill läsa den ska ju lixom inte spela någon roll. det finns människor som bloggar för att irritera, pika, roa, progagera osv. detta får mig att bli något störd. hade man gjort det i sin egna dagbok? nä förmodligen inte. och meningen med bloggar ska väl vara att man får insyn i nån annans dagbok. eller så har jag missuppfattat allt. men det gör jag ju aldrig så varför skulle jag göra det nu?
en tanke kan ju då oxå vara varför jag väljer att skriva om nåt jag stör mig på. svaret är enkelt. för att bli av med alla störande moment i mitt huvud. alltså jag skriver för min egen skull. inte för din och inte din och inte din heller för den delen.
en annan sak som man kan koppla ihop med detta fenomen är folk som sätter lösenoprd på sina bloggar. vad är meningen med det? då kan man lika gärna köpa en sån där dagbok som man fick när man fyllde 7,8,9,10 och 11 år. såna har man ju massor kvar av ändå. och om man inte har förmågan att skriva för hand (eller orken för den delen) så finns något så fiffigt som ordbehandlingsprogram. varför lägga ner energi på att lägga ut den på internet och sen lösenordsskydda den? meningslöst.

jag stör mig på fler saker idag. men mest småsaker. för det första vill jag se harry potter. men vagnen före allt. så det får bli på söndag eller nåt. filmen försvinner ju faktiskt inte. andra saker jag stölr mig på är att det är stökigt här och jag har inte riktigt tid att städa. men det måste jag.

nu stör jag mig på att jag inte orkar skriva mer.
störigt.

bloggdöden har nått Sverige.

ja det är illa. fast jag måste erkänna att jag känner mig ganska skyldig. men att blogga när man inte är hemma eller inte är ensam är svårt. elelr det känns svårt. det tar emot lixom. dessutom har jag funderat på att lägga om mitt bloggande. nu är snart glassvagnen klar och jag inflyttad i lägenheten. vad ska man då skriva om? min tanke är att istället skriva om saker som stör mig. tänkte börja idag. men först en liten uppdatering.

glassvagnen är i stort sett färdig. min allra världens bästa storasyster satte sig på tåget i lördagss med sin allra världens sötaste son. och gissa om det blev nåt gjort på vagnen. golvet bara flög på listerna åkte fortare än kvickt och plankorna på taket som inte har nåt namn åkte upp (detta var min allra världens bästa storebrors förtjänst). sen for hantverkarna in i söndagskväll och tjoff så är elen och vvsen fixad. vad är då kvar? finliret helt enkelt. och det beger jag mig ner för att fixa idag. problemet är att jag är hund och kattvakt så ja måste åka tillbaka imorn igen. men jag e ju fruktansvärt snabb så det går alldeles säkert utmärkt.
så några bilder på en väldigt vacker glassvagn som jag är fruktansvärt stolt över att ha byggt i stort sett själv. det trodde jag inte om mig själv. och det är en ganska rolig känsla att vara så stolt över sig själv. att jag trots att jag inte kunde nånting om snickeri innan, inte har gett upp eller lagt ner. jag har gjort det jag har varit tvungen att göra utan att klaga och utan att sucka.



hoppsan. världens sötaste ludwig halkade in oxå..:D

thats all about the glassvagn. see you on the torg. hannahs glassvagn is here to stay.






norregatan 15

min lägenhet! sjukt. men häftigt. tog med lite prylar upp idag. lägenheten såg inte alls ut som jag kom ihåg den... men han som ja köpte den av hade prylar precis överallt så det var väl inte så konstigt att man inte fick nån bra bild. det var bättre än ja hade tänkt mig iaf. det är bara mitt stora förbaskade skåp som inte har nån självklar plats men det får väl lösa sig sen. kaffekopparna står i skåpet å väntar på dig lotta..;-)

nej nu ska jag snart krypa till kojs för ja ska upp i gryningen och tvätta. sen bär det åter av mot det vackra österlen(även om österlen inte är lika vackert inifrån en vagn full med sågspån)

gonatt partyhatt som min nära och kära vän och fd kollega brukar säga

RSS 2.0