2007.

ännu ett år som har runnit iväg. ett ovanligt lugnt år. fast så känns det alltid. sen börjar man tänka tillbaka och inser att man visst har hunnit med en del.

två terminer på komvux. kanske den roligaste skoltiden i mitt liv. får väl dock säga att den första terminen var aningen roligare. men vi har haft ganska roligt den här terminen oxå, eller hur Linda?
så med detta vill jag alltså tacka mina nyfunna vänner, som jag inte kommer att tappa bort för allt i världen.
Linda
Angelica
Helena
Carolina

tack för detta första året.

en glassvagn har byggts. den röda vackra stugan på hjul. den krävde väldigt mycket arbete. men tillslut blev den klar. vill inte ens räkna på hur många timmar jag la på den. men roligt hade jag. och bäst av allt var ju att jag fick bo nere hos pappa och lotta i en och en halv månad. det var grejjor det ska ni veta.
även här kommer det lite tack.
Pappa
Lotta
tack för glassvagn och tack för att jag fick bo hos er.
ytterligare tack.
Fredrik
Pälle
Kajsa
Jenny
Ludwig
tack för hjälpen med glassvagnen.

en doris har kommit till världen och familjen. min lilla bebis. det var bara meningen att det skulle vara hon och jag. så därför blev det så. och så kommer det att vara.

internationellt. fler nya vänner. Jojje och Pete, vad skulle vi göra utan er?

lägenheten. ja jag flyttade ifrån mamma för hmmm(tänker och räknar) tredje gången. tredje gången gillt? min första alldeles egna(inte hyres alltså) lägenhet. hade inte kunnat trivas bättre. mysigare och trevligare än den på bokebergsgatan. mindre, men bättre. min vindsvåning.
även här kommer några tack.
Pappa
tack för att du hjälpte till med lånet.
Mamma
Knut
tack för att ni hjälpte till med att göra fint här.
Fredrik
Felicia
Mamma
Knut
Linda
Flanders
tack för hjälpen med flytten. men faktiskt så är det nyttigt att springa i trappor ;-)

ett glatt besked. så här i slutet av året. speciellt när det är mörkt och ingen snö. då behöver man glädjande besked. och det fick jag. mina pojkar kommer. dom kommer till sverige.(jag vet att det kan börja bli liiite tjatigt nu. men det är 4 mån kvar så det är bara att vänja er. det kommer bli tjatigare) nu har jag ju även biljett. kalas.
då kan jag ju inte låta bli ännu ett tack.
Pappa
Lotta
Tack tack tack för biljetten!!!
Jenny
Christian
Barnen
tack för tåghjälp!!!

säkerligen har jag glömt något och någon. men nu är ju detta en blogg helt utan mening. så egentligen kan det ju kvittra.

Gott nytt år på er!!!



månader.

har det gått.
väntan och hopp.
många städer och länder har kommit till.
men inget stockholm.
paniken har bubblat inom mig.
ska man behöva åka till tyskland. eller london. eller australien.
och så hör älskade syster på radion.
det jag har väntat på så länge.
14 april.
Hovet.
Stockholm.
lyckan är total.
ståplats. längst fram.
jag är så lycklig så att jag skakar.


image25image26
äntligen kommer dom vara mina i ett par timmar igen.
för femte gången.
bara mina.

nobel.

äntligen en av mina favoritdagar på året. nobeldagen. normalt sitter jag hemma hela dagen och tittar på alla sändningarna. men tyvärr missade jag prisutdelningen idag eftersom jag var i skolan. och ännu mer tyvärr lyckades jag befinna mig i tvättstugan när alla gick in i blå hallen. klantigt. men resten av kvällen kommer helt klart att innehålla alla vackra människor.
tänk om man hade kunnat vara där. skulle dock bli nervös av alla regler och grejer. man hade väl fått plugga ett helt år i förväg för att lära sig allt. men det hade det nog varit värt. kungen eller fredrik hade ja velat sitta brevid. men jag får helt enkelt nöja mig med att sitta hemma i soffan och titta på min vän kungen.

RSS 2.0