bloggtorka.

var det ja. har varken tid eller nåt att skriva om. därav denna tystnad. förstår att det är många där ute som saknar mig.. haha eller inte.

vagnen börjar se färdig ut nu. men det är en hel del kvar *suck* nu är iaf nästan all panel uppe. bara en gavel kvar sen åker golvet in och sen inredningen. vågar man hoppas på slutet av nästa vecka?

imorn köper jag officiellt min lägenhet. scary. vill inte flytta från mamma. flyttångest verkligen.

nu ska ja hjälpa far med maten så nu får det vara nog. ajjö

midsommar.

och regn ska det blir hela dan. mitt beslut att stanna hemma och bara umgås med mig själv känns ännu mer rätt när man tittar ut. tycker synd om mamma och knut. kan inte va kul att campa i detta vädret.

egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
skriver kanske mer sen istället.

ajjö

en lucka.

blev utsågad igår. det tar sig nu må ni tro. men ack så mycket det är kvar. vet inte ens om den blir färdig till den här sommaren eller om premiären blir nästa sommar. så illa är det.
idag förbarmade sig lotta över mig och har hjälpt mig heeela dan. skönt att slippa göra allt själv. men fort går det fortfarande inte. önskar att jag kunde vara tre personer minst. för då skulle jag kunna måla, lägga och och plasta innerväggarna samtidigt. men eftersom jag bara är en person så kommer det att ta minst två arbetsveckor *suck*

fredagen var rolig. intressanta diskutioner och mkt öl. tyvärr är kingan inte vad det har varit..:'(

i lördags kom en liten jacob till världen. grattis emily å joackim!! jättesötis e han!!

nu ska ja bada!

fest.

ja idag är det dagen för den efterlängtade och lite ångestfyllda avskedsfesten med samhällsklassen. ska bli intressant att se vilka som kommer. jag skulle gissa på att det blir jag, angelica, carolina, helena och helene. men vem vet... och sen får man inte glömma vår eminenta hedersgärst Flanders. han har roat oss många gånger med gåtor och citat så det är inte mer än rätt att han får komma oxå.

imorgon beger ja mig åter till smedstorp, alldeles för tidigt. får se hur jag mår efter den här kvällen. men 9.20 går tåget oavsett hur jag mår. ska försöka isolera taket och sen ge mig på glespanelen. för en vecka sen hade jag inte en aning om vad en glespanel var för nånting. det är en hel del nya ord jag har lärt mig av det här projektet. haha spännande. glespanel, takfot, vindskiva osv. frågan är vad jag ska med sådan kunskap till i framtiden?

igår var jag och lotta i malmö på en shoppingtur. första anhalten bauhaus var en upplevelse. personalen vet förmodligen inte ens hur man stavar till service. men efter två rundor och 50 samtal med far hade vi lyckats köpa isolering, underlagspapp, asfaltklister, plastfolie och sånt där man har undergolvet som ja inte kommer på vad det heter. nästa stopp var då INPA städgross, där vi möttes av en man som verkligen kan service. så nu är glassvagnen berikad med allt vad man kan tänka sig i städ och hygienväg.
att man dessutom fick spendera halva dagen i pappas stencoola dodge är ett plus i kanten. måste komma ihåg att bränna en glidarskiva som ska sitta fastklistrad i cdspelaren i den hela sommaren.

när lotta hade släppt av mig på stationen i malmö kom dagens överraskning nr ett. jag satt där helt fridfullt och väntade på tåget hem när en tanke kom i mitt huvud att det är så tråkigt att sitta och vänta på en station i en stad där man inte känner nån för då träffas man aldrig nån man känner. just när tanken vad färdigtänkt kommer lilla carolina inpromenerandes... haha så inte nog med att jag slapp vänta på tåget själv. jag fick dessutom sällskap hela vägen till hässleholm.
och när jag väl i hässleholm kommer ut ur stationen sitter mamma och lydia där och väntar på mig. överraskning nr två alltså. jag sammanfattar alltså gårdagen som en mkt bra dag.

jag borde nog bränna en partyplatta till ikväll eftersom mitt ljudkort fortfarande inte vill fungera...

jag avslutar med en bild på en nyisolerad glassvagn.
image2

hett.

som attan är det. jag tycker verkligen inte om sån här hetta. usch säger ja bara. har haft en lagom slapp dag med läsning och picknick i hembygdsparken. jag, amela och lydia delade på en liter chokladglass i skuggan. kan det bli bättre än så?

har varit skönt att vara hemma även om inget spännande har hänt. handlade en del på ikea igår men inget jättespännande och det blev en ganska lagom summa.

sophie är äntligen hemma. det känns väldigt bra.

rayco är i sverige. men verkar vara försvunnen :'(

strax en öl hos Flanders. sen blir det min egna säng för sista natten på nåra dar. och imorn bär det av till smedstorp igen. tror minsann att det har hänt en del med vagnen för far hade förstärkning när ja pratade me honom nyss.

snart flyttar jag med tror jag bestämt. känns lite konstigt. men bra ändå.

i övrigt är det tomt.

ajjö

fräsigt.

image1

som tusan. jag vet inte om ja kommer lämna tillbaka den till pappa efter sommaren..:D den kommer vara min en stund iaf. de e nästan så att man önskar att man hade körkort.stan fräsigaste bil. lätt.

färdigmålad för den här veckan. börjar bli en aning trött på det kan ja tala om. för att inte tala om min bonnabränna. men de e smällar man får ta. snyggaste glassvagnen som nånsin har skådats blir det iaf.

blev lite klädinköp på Boan igår me.

vet faktiskt inte vad jag ska skriva.

ikea imorn. sophie landar i sverige inatt. rayco oxå? han kommer hit imorn? lite rörigt

ska man sova nu?

det känns lite rött.

vagnen e röd, jag e röd allt verkar bli rött. känns lite illa. men ja får väl smeta blåbärsglass på den sen så den blir fin..:D

jag är nu inne på tredje dagen av målning. börjar bli lite seg i armarna nu. och högerarmen e sönderstekt och så är även min nacke.

på fredag kommer glidarbilen hit. ska glida hela vägen till hässleholm i den. :D

det händer inte överdrivet på just denna platsen på jorden så ja har inte så mkt mer att skriva.

JO.  jag vill att sophie kommer hem nu. det vill jag.

ajjö

glassarm och fyra väggar och ett tak

jisses vilken helg.

fredagen artade sig så att jag och bobby drack lite öl och gick sen till kingan. fruktansvärt tråkigt var det där. men det var roligt att leka me bobby..:D


Efter ca 6 timmars sömn åkte ja å pappa till stoby måleri för att dela ut glass. vilken hit. 40 liter glass på 2½ timme. gissa om ja har träningsvärk i armen. hittade dessutom min drömtapet men det får inhandlas vid senare tillfälle. färg till vagnen blev det iaf, och den blir *trumvirvel* RÖD MED VITA KNUTAR!!! :D


sen direkt ner till Smedstorp för att sätta igång bygget av vagnen. när jag kom var halva plattan fastsatt på chassit så de va bara att sätta igång. jag fick lägga mig under detta schabrak och sätta vagnsbult. ertt mindre roligt jobb. men nån måste gör det haha. pappa och fredrik lyckas vända bjälklaget(golvet med andra ord) och fick dit det snyggt som attan. efter att det var klart var klockan mkt och vi gav upp för dagen.
upp igen tidigt igår och satte igång. till att börja med kände ja mig lite överflödig för pappa höll på med hjulhusen och jag kände att jag inte kunde göra så mkt med det. men till slut hittade han på grejor till mig med. för er som har tänkt prova kan ja tala om att det verkligen inte är något lätt grej att resa väggar på en vagn. efter ett brutet finger på min kära broder kom till slut väggarna upp. när taket skulle på kom det förstärkning från alla håll(tack och lov) och efter ännu en olycka låg även det på plats. så nu har min lilla vagn 4 väggar och 1 tak. ett snabbt konstaterande redan när golvet låg på var att vagnen kom väldigt högt upp. så någon slags trappa upp till luckan kommer att ordnas..:D nästa konstaterande blev när första gaveln var uppe. vagnen är 3.5 meter hög. höghusvagn alltså...:D

när då gårdagens arbete var avklarat och vi satt och åt känner jag hur det börjar svida lite hår å var. jag har lyckats igen. kräfta. tänkte inte på att solen tar även om det blåser. haha. har knappt kunnat sova inatt. e trött som en get.

nu e  man hemma igen för sista dagen i skolan. 8 liter glass bjuds det på idag. tack angelica för att du hämtar mig..:D men imorgon bär det av ner till Smedstorp igen för att måla vagnen. håller mina tummar stenhårt för att den ska bli klar till 15/6. 

sophie kom fram lyckligt men sent till cypern i lördags morse. man kan nästan undra om det var sj som flög.

nå väl. nu har ja inte mer att skriva. så adjö


RSS 2.0