Faroanalys, åtgärder, arbetskläder, temp.kontroller osv

vilken dag va? värre än värsta skolarbetet. men nu e det nästan klart. bara ett protokoll att fylla i korrigerande åtgärder i. tror aldrig att jag har gjort så mkt i excel innan. tack för hjälpen broder.
nu ska alla dessa rutiner och åtgärder följas oxå. för en vacker dag står miljö&hälsa där å hälsar på.
kändes bra att skriva Hannahs glassvagn som verksamhetsnamn oxå. känner mig som en kung :D

sista riktiga lektionen idag. kommer sakna allt så sjuuukt mkt. när man tog studenten var man så glad att slippa alla idioter, värmlänningar mfl, så att man inte riktigt förstod allt det roliga man skulle sakna.
men nu är det annorlunda, den här terminen har varit mer än underbar. något som man kanske kan ana i mina betyg. vg som sämsta känns überbra med tanke på hur lite jag faktiskt har lagt ner i skolarbetet.
kommer till och med sakna lärarna. nåja. vissa iaf. mest sofie och birgitta, men kalle och leif har haft sina ljusa stunder de oxå. dock kan jag inte påstå att birgit kommer att saknas speciellt mkt. men hon ska ha ett tack för vgt iaf..:D
nästa termin känns dyster. hur ska det gå utan angelica och carolina? linda kommer iaf finnas nånstans på skolan nån gång. får hålla tummarna för att det blir historia a så vi har nån lektion ihop iaf.
meningen med allt detta draffset var att jag vill tacka alla för den bästa terminen jag någonsin har haft under min skoltid. och det är tack vare er. tack!

det är ett äckligt djur i fönstret.

jag syndade idag. av gammal vana beställde jag cola på mcdonalds. rackarns. med när jag ca 30 min senare satt på toaletten kom jag på att detkan inte ha varit så farligt med tanke på hur kort tid mcdonaldsmat tenderar att stanna i mitt system.

sophie har lämnat skövde. känns sorgligt. varför jag nu sörjer att hon flyttar från en stad som jag inte ens bor i. märkligt kan tyckas, men i botten finns nog skräcken på var hon ska hamna sen. vet inte vilket som är värst, karlstad eller umeå. ett e sjukt sjukt långt borta och det andra är i värmland. pest eller kolera. det fanns nog ett alternativ till vill jag minnas, så jag får helt enkelt hålla tummarna för det stället.

nu har jag skrivit väldigt mkt tror jag. och risken att nån skulle orka läsa mitt dravvel så här långt e minimal. så nu lägger jag ner.

åter till protokoll och skit.


nu är det slut.

nästan iaf. har lämnat in sista arbetet nu. ett vg i engelska. tack.
bara två ämnen som betygen inte är klara i. sam a och religion. håller tummarna för två mvg :D

har varit på miljö och hälsa idag. har en hel del att göra. egenkontrollen ska vara klar på fredag. jisses. det är kanske inte så svårt att få ihop det. men det ska fungera oxå. har även fixat toalett.

ehm. vad ska jag skriva nu då?

tre dagar utan cola. och jag lever fortfarande. helt otroligt. hade dock en grym huvudvärk igår. värre än att sluta röka. mkt värre.

sophies finger är köttfärs ser det ut som.

hej då

det kategoriska imperativet.

sådana tankar snurrar i mitt huvud idag. allt pga att jag som vanligt skjuter på allt till sista dagen. nästan iaf. religionsuppsatsen ska vara inne på onsdag och jag idag suttit närmare 4 timmar och vänt och vridit på argument för och mot konstgjord befrukting. men allt som nu återstår är att hitta argument i en världsreligion till och sedan avsluta med mina egna åsikter. men man får ju inte dåligt med prestationsångest av att läraren säger att man helt klart får ett mvg. tänk om man skulle lyckas sabba det genom att slarva med detta. rackarns bajs att jag inte satte igång för flera veckor sen som jag sa till mina nära och kära, vän och fd kollega sophie.

mamma har namnsdag idag och därför följer här ett urdrag ur wikipedia som kan vara nmatnyttigt för alla.
"Ingeborg är ett gammalt nordiskt namn som betyder under Ings beskydd, där Ing möjligtvis är namnet på en fornnordisk gud.
Namnet har stadigt sjunkit i popularitet under andra halvan av 1900-talet. Det är numera endast några enstaka flickor varje år som får namnet som tilltalsnamn. 31 december 2005 fanns det totalt 40 880 personer i Sverige med namnet Ingeborg varav 4 066 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 92 flickor namnet, varav en fick det som tilltalsnamn."
min tanke när jag läser detta är, stackars den lilla flicka som år 2003 fick detta som sitt tilltalsnamn. hon kan inte få det lätt i framtiden.

idag har jag även tagit ett stort steg. första dagen utan coca cola(ja jag vet carolina, men det var bara ett glas, det sista). inhandlade sex 1,5l flaskor med mineralvatten med päronsmak. mumma faktiskt (dock inte samma sak som coca cola).
ett steg i rätt riktning iaf.
en smygande huvudvärk dessutom.

nu ska jag sova för att imorgon gå upp i arla timme för att jobba 1½ timme. den du.
gonatt

sista provet.

avklarat. för den här terminen that is. vet inte riktigt hur det gick. hyffsat. g el vg iaf. får väl muta Kalle med glass så kanske ja får mvg..:D
skulle göra nån slags balans. gick nog inge vidare med den. men men. kanske lär mig det nån gång i framtiden.

imorn ska vi på rättegång me samhällen(A). intressant. nåt narkotikafall om ja inte minns fel.

lost ikväll. spännande.

nu. röka med mor.

återkommer. kanske.


en dröm.

jisses. var det inte igår jag skrev här att jag undrade var rayco har tagit vägen? och att ja tycker att han kan komma hem snart? gissa vem som poppar upp på min msn alldeles nyss å säger att han kommer hem en vecka snart.. jisses. en vecka är iofs bara en vecka och jag får nog vara glad om jag får en av de dagarna. men det är bättre än inget. snart två år sen ju. jisses. oj vad jag skriver jisses helt plötsligt.

bara två eng-lektioner kvar nu. skönt.

samB-prov imorn. varför pluggar inte jag. eller rättare sagt varför har jag inte pluggat nåt än? jisses...

nu ska ja röka med mor.

ajjö

ont.

i huvudet. i armen.

nyss hade ja massor med saker att skriva här. vart tog alla de tankarna vägen? vart tar tankar vägen egentligen?
äh. orkar nog inte vara så djup.

har varit i skolan idag. straffpåföljder. spännande. inte. om maria hade kunnat hålla käften ibland hade man kanske orkat lyssna oxå?

ja å mamma åkte till mormor. det var roligt. men jag fick inte koppla in digitalboxen än. antar att hon vill köra analogt så länge det går. :D

drömde om rayco inatt. varför kommer han aldrig hem och varför är han aldrig online längre? hm.

snart anna pihl. tydligen säsongsavslutning. vad ska man kolla på nu på måndagar?

nu tog det visst slut.

hej då lustå som min nära å kära vän och fd(framtida?) kollega Sophie brukar säga

en helg...

...har passerat. en låååång sådan som har gått fort som attan.
har hunnit med mycket. men inget som jag borde ha gjort. i fredags jobabde jag. i lördags va vi på jägersro och jag kammade hem storkovan(40kr). idag har jag jobbat röven av mig i åhus. fasiken vad roligt det var. längtar nåt enormt till sommaren och min egen lilla vagn..:D lär bli muskler på högerarmen haha man va lite seg i armen efter 4 timmar kan ja säga. och fötterna ska vi inte prata om. dessutom en sönderbränd tumme.. men de e smällar man får ta.

nog om helgen. imorron e det skola igen äntligen. men känns konstigt att börja 1240 när man e van att börja 10

nu e ja trött och ska sova en skvätt.
gonatt

tråkdag.

en oändligt tråkig dag. vad ska man göra? jag vet vad jag borde göra. men det är en annan sak.
jag borde helt enkelt ta tag i det sista som e kvar i skolväg.
kinartikel på engelska.
ett brev på semiformell engelska.
religionsarbete om etik och moral.
plugga på samhällsprovet om ekonomisk politik.

som sagt. jag borde.

jag vill ha ett fungerande ljudkort. varför har jag inte det? vad har hänt?

vad gör sophie?

vad gör jag själv?

varför ställer jag massa frågor i min blogg?
förväntar jag mig ett svar?

varför har jag en blogg?

varför ringde inte eon upp mig igår som de lovade?

nu ska ja ringa min gamle far.
hej då

trött.

det är jag. mycket. men detta var den sista tidiga morgonen. för den här terminen iaf. sorgligt att matten e slut. men skönt oxå...:D

lukas tog hem en kanin innan. jag höll på att börja gråta. hemskt var det. men kaninstackarn levde och verkade må bra när jag släppte ut den iaf. jag hade verkligen inte klarat av att slå ihjäl den om den hade varit skadad. dumma lukas.

sista samB-lektionen idag me. va ska bara ha prov nästa vecka och sen veckan efter det ska vi komma dit och få veta vårt betyg. jisses vad tiden har gått fort.

jeflarns eon som inte ringde tillbaka..:(

jag skulle ju baka maränger idag. men det glömde jag. men jag har inget att göra imorn ändå så då får jag väl ta tag i den saken.

jag är inte så bra på att blogga. men det kan ju kvitta haha

sophie och jag kom idag på att folk i det här landet helst av allt vill slippa ta några beslut själva och slippa göra nånting själva. helst skulle man inte ens torka sig själv i röven när man har skitit. det skulle göran, gudrun och mona fixa. de kan ju tala om för en när det ska ske och när man är färdig med. så slipper man fatta ett sånt beslut själv. fast som sophie påpekade är det väl bäst att det är göran som sköter det så att det inte bli könsdiskriminering.

lost snart. längtar. 

som en gran?

sophie säger att ja e som en gran. vad får hon allt ifrån den där tösabiten?

nu till den stora händelsen idag. jag får VG i matten. med tanke på att jag totalt sett har lagt ner kanske max en timme utöver lektionstid på den här kursen så är jag mer än nöjd. hur matte c ska gå nästa termin är en annan fråga man kan ställa sig.


spännande...

det här med blogg...:D eller inte... haha

vi har grillat i parken. det var mysigt. det blåser kallt ute säger mamma. inte klokt.
ja har tvättat me. duktig e jag.
nu ska vi röka.
jag tycker om sophie
jag tycker om linda
jag tycker om angelica
jag tycker om carolina
jag tycker om min familj
ja tycker om massa andra me
men ja orkar inte skriva mer.

mamma har köpt ett våffeljärn till sophie. men inget till mig. så nu ska ja nog gråta en skvätt. tänkt att livet kan vara så orättvist. jag ska nog bli röd så att jag kan motverka dessa orättvisor. synd att inte sophie e kille för då hade ja kunnat skylla på könsdiskriminering.

ajjö köp hö

en blogg

jag erkänner... jag föll för grupptrycket. vet inte riktigt vad jag ska skriva här... men mina och sophies lösningar på världsproblem kan ju kanske bli nån slags grund. mitt liv i övrig bjuder inte på några spännande överraskningar direkt...
nu blev det idétorka direkt... bra start det här..:S

kan ju kanske ägna en del tid/plats åt min sommarbebis oxå... glassvagnen på torget..:D ska ringa till eon idag och fråga hur det funkar med elen och så...
sen ska ja bege mig neråt tomelilla inom kort för att beställa tröjor och kepsar. jag litar inte helt på min käre fars smak vad det gäller den frågan. jag har redan förlorat en kamp dock. jag vill att vagnen ska vara faluröd med vita knutar, men pappa tycker att det är för murrigt, så det lutar åt att den blir vit med röda(ej falu) knutar. jag har helt enkelt lagt ner min röst i den frågan för att satsa på andra saker som känns viktigare. kläderna tex. sen ska jag även medverka vid själva byggandet och i sättandet av inredningen. något som jag förutsätter att jag får iaf medbeslutanderätt om eftersom det är min bebis...:D 
förhoppningsvis finns vi alltså på torget i början av juni om allt flyter på i lagom takt.

skolan är ju en annan stor del av mitt liv. nästan den största känns det som. inte för att jag lägger ner nån större energi på den. den sköter sig nästan själv kan det kännas som. iaf så gjorde jag mitt troligen sista prov idag. det enda jag har haft i engelska. så nu har jag två eng.uppsatser, en religionsuppsats och ett samhällB-prov kvar.
Sen är det alltså slut för denna gång. kommer sakna alla...:(

over n out för nu

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0